Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Ząb - pokoje gościnne u Naglaka. Oferujemy pełne wyżywienie.

Adres obiektu Ząb 35, 34-521 Ząb
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Irena
Dodano: 2016-04-24
Pobyt od: 2016-04-22 do 2016-04-24 IP: xx.248.111.90
 
 
    

Byliśmy u Państwa 22-24.04.2016 było wspaniale czysto cieplutko jedzenie bajeczne potężne porcje pani Maria cudowna kobieta przemiła na każdym kroku wyczuwalny klimat góralski . już jesteśmy umówieni na świąteczny przyjazd gorąco polecam Irena z Żywca


 
 

Marta
Dodano: 2014-10-29
Pobyt od: 2014-10-25 do 2014-10-28
 
 
    

Seredecznie polecam. Jedzenie wysmienite, piękne widoki, czyste pokoje. Razem z mężem wybierzemy się nie raz!!


 
 

Aga,Kuba,Tadeusz
Dodano: 2014-02-14
Pobyt od: 2014-02-01 do 2014-02-10
 

Wszystko super :miejsce,gospodarze,atmosfera,no i wyżywienie rewelacja same plusy.Pobyt zawsze udany jak co roku bo jezdzimy od 4lat.Pozdrawiamy Marie i Jana i do rychłego zobaczenia


 
 

Konopnicka
Dodano: 2013-07-11
Pobyt od: 2013-07-01 do 2013-07-08
 
 
    

Byliśmy z rodziną 2 raz i pewnie nie raz jeszcze przyjedziemy. Okolica wspaniała, cisza, spokój, zero tłumów, hałasu aut. Pokoje czyściutkie, jedzenie przepyszne- gospodyni zasługuje na najwyższe noty za tak cudowne obiady i desery :) Polecam wszystkim, którzy chcą odpocząć od tłumu ludzi. Widoki z Zębu na panoramę Tatr przepiekne, nie trzeba jechać na Gubałówkę. Atrakcje dla dzieci- plac zabaw, trampolina, stół do ping-ponga, piłkarzyki. Jak dla nas super!!!!!


 
 

daniel
Dodano: 2013-02-26
Pobyt od: 2013-02-18 do 2013-02-22
 
 
    

Pobyt z rodziną udany, bardzo chwalę sobie tę wille czysto, schludnie, cicho, niedaleko do stoku, ceny wyciągów w normie, w pobliżu sklepy, restauracja z pizzą, poczta, połączenia bus-owe dobre, po krótkim dojeżdzie dostępne większe stoki narciarskie,


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2013-04-18 09:21:50
Dziękujemy i zapraszamy ponownie.

Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie